Без консервантів
100% натуральні
Оцет натуральний
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
при замовленні на суму від 3000 грн. доставка безкоштовна
Ім`я та призвіще *
Телефон *
Email
Місто та номер Нової Пошти *
Payment method
ОЦЕТ
Органічний оцет відомий - як непастеризований або крафтового. Його основою є живі бактерії і нутрієнти, що приносять багато користі для здоров'я. Також органічний оцет є нефільтрованим продуктом, він не піддається термічній обробці.

Оцет дуже корисний для серця. Справа в тому, що він містить кислоту, яка очищає артерії від закупорки, запобігає ураженню лімфатичних вузлів і тканин внутрішніх органів. В їжу, ми рекомендуємо вживати наш оцет в якості приправи для фруктових і овочевих салатів, приготування соусів, маринадів.
ВИДИ ОЦЕТУ
Оцет є, мабуть, однією з найпопулярніших приправ для приготування страв, заправок і навіть десертів і напоїв. В нашому каталозі доступні: яблучний, винний білий та червоний, а також бальзамічний оцети.
НАТУРАЛЬНИЙ ОЦЕТ ЦЕ НАША ГОРДІСТЬ
При виборі потрібно звернутися увагу на тару. Краще і довше за все зберігається оцет, що продається в склі. У пластиковій упаковці термін зберігання зменшується, а також можлива взаємодія кислоти з тарою і виділення шкідливих речовин.
Хороший оцет не містить домішок і виготовляється з того сировини, яке зазначене основним. Тобто яблучний оцет не може бути виготовлений з оцтової кислоти і ароматизаторів, а тільки з яблук.

Колір залежить від сировини: столовий безбарвний, бальзамічний повинен бути темним і трохи в'язким, яблучний - солом'яного кольору.

Натуральний оцет досить дорогий, рідко буває концентрації більше 6% і продається в затемненому склі.
КОЛЕКЦІЯ РЕЦЕПТІВ
Енергетичні кульки з кокосом
1 склянка грецьких горіхів
1/2 склянки кокосової стружки
1 склянка фініків Medjool
сіль по смаку

Взбийте усі інгредієнти в кухонному комбайні до однорідної маси, сформуйте з неї кульки, охолодіть в холодильнику протягом 1 години
та насолоджуйтесь.
Енергетичні кульки з кокосом
1 склянка грецьких горіхів
1/2 склянки кокосової стружки
1 склянка фініків Medjool
сіль по смаку

Взбийте усі інгредієнти в кухонному комбайні до однорідної маси, сформуйте з неї кульки, охолодіть в холодильнику протягом 1 години
та насолоджуйтесь.
Фаршировані фініки
фініки Medjool
сир брі (або козячий сир)
фісташка грубого помелу
меду

Нафаршируйте фініки (після позбавлення від насіння) шматочками сиру, зверху викладіть фісташку вимочені в меді. А щоб перетворити це на гарячу закуску, підігрійте сир з фініками в духовці при температурі 180 градусів на протязі 5-7 хвилин.
Made on
Tilda