Кунжутна
халва
Без консервантів
100% натуральна
Click to order
Ваше замовлення
Total: 
при замовленні на суму від 3000 грн. доставка безкоштовна
Ім`я та призвіще *
Телефон *
Email
Місто та номер Нової Пошти *
Payment method
100% НАТУРАЛЬНА
БЕЗ ЦУКРУ
БЕЗ ГМО
БЕЗ ГЛЮТЕНУ
ВЕГАНСЬКА
ХАЛВА З КУНЖУТУ
Тахінна халва найсмачніша східна ласощь. Вперше вона з'явилася в п'ятому столітті до нашої ери в Ірані, звідки поширилася в усі країни Близького Сходу.

Рецептів її приготування дуже багато, і в кожної арабській країні цінується свій споконвічний рецепт, саме тому смак кунжутної халви абсолютно різний в кожній країні-виробнику. Адже порядок з'єднання інгредієнтів - це справжнє мистецтво, а також секрет вікової технології, що впливає на її смак і зовнішній вигляд.
НАТУРАЛЬНА ХАЛВА З КУНЖУТУ
Справжня кунжутове халва має в складі всього 3 основних інгредієнта: перемелену білкову масу, патоку або карамель та піноутворювач (наприклад, екстракт кореня солодки)
для ніжності і пишності маси.
Ванільна
Мікс горіхів
Фісташкова
Шоколадна
ЯКОСТІ ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ХАЛВИ
Кунжутна халва є дуже хорошим джерелом цинку, марганцю, міді, кальцію, магнію, заліза, фосфору, вітамінів B1, С, F, Е., що обумовлює її позитивний вплив на серцево-судинну, дихальну системи, опорно-руховий апарат, допомагає запобігти рак кишечника, остеопороз, мігрень.

Безумовно, кунжутна халва дуже корисна для людського організму, проте не слід забувати і про можливу шкоду. Щоб не постраждали зуби і органи травної системи, кунжутну халву рекомендується вживати тільки в помірних кількостях.
40г вуглеводів
451г калорій
вітаміни B1, С, F, Е
14г протеіну
27г жиру
на кожні 100 грам
ЯКІСТЬ ЦЕ НАША ГОРДІСТЬ
Кунжутна халва має ніжну текстуру і відрізняється чудовим смаком з розкішними горіховими нотками. Це знахідка для всіх поціновувачів оригінальних східних солодощів, які люблять побалувати себе до чаю чимось незвичайним.

Насіння кунжуту є джерелами вітамінів A і E, які є антиоксидантами і допомагають організму довше залишатися молодим і сильним. Завдяки цим речовинам уповільнюють свій розвиток ракові пухлини, а імунна система стає більш стійкою до різних вірусів.
КОЛЕКЦІЯ РЕЦЕПТІВ
Фініки Medjoul - найпопулярніший вид у всьому світі, відомий як "цар фініків". І з нього готують неймовірно смачні страви. Ми зібрали для вас відбирну колекцію рецептів та рекомендуємо ознайомитись з нею.
Енергетичні кульки з кокосом
1 склянка грецьких горіхів
1/2 склянки кокосової стружки
1 склянка фініків Medjool
сіль по смаку

Взбийте усі інгредієнти в кухонному комбайні до однорідної маси, сформуйте з неї кульки, охолодіть в холодильнику протягом 1 години
та насолоджуйтесь.
Енергетичні кульки з кокосом
1 склянка грецьких горіхів
1/2 склянки кокосової стружки
1 склянка фініків Medjool
сіль по смаку

Взбийте усі інгредієнти в кухонному комбайні до однорідної маси, сформуйте з неї кульки, охолодіть в холодильнику протягом 1 години
та насолоджуйтесь.
Фаршировані фініки
фініки Medjool
сир брі (або козячий сир)
фісташка грубого помелу
меду

Нафаршируйте фініки (після позбавлення від насіння) шматочками сиру, зверху викладіть фісташку вимочені в меді. А щоб перетворити це на гарячу закуску, підігрійте сир з фініками в духовці при температурі 180 градусів на протязі 5-7 хвилин.
Made on
Tilda